söndag, november 11, 2012

Fars dag

Hade en skön sovmorgon och sen smög vi upp, jag och barnen, för att gratta Fredrik på fars dag.... Frukost och paket på sängen.

Eftersom vi avklarade våra egna pappors firande i fredags så hade vi en lugn dag själva. Och gissa vad vi gjorde... Jo vi åkte till Örebro och strosade runt på Mariebergs köpcentrum och fick faktiskt några julklappar klara.

Albin har varit hemma med en kompis och rätt var det var så satte dom igång att baka...det blev en kladdkaka och sen bjöd dom på fika. Mysigt!

Josefine åkte sen iväg på gympaträning och Fredrik satte sej och uppdaterade våra iphones. Ja, vi fick både en smärtfri variant där inget försvann och en variant där allt försvann och telefonen återställdes till fabriksinställningar.....tuuur att vi hade säkerhetskopierat iallafall. Men nu är det klart.

Helt plötsligt fick jag enormt ont i huvudet....blev orolig faktiskt, ringde A och rådfrågade. Tog två Ipren och efter en stund var huvudvärken puts väck... Konstigt.

Har även funnits som ett stöd vid Albins hemkunskapsläxa....han skulle tvätta själv. Allt ifrån sortering till upphängning. Och vid varje moment fyllde han i ett papper från skolan där han förklarade vad han gjort och varför. Nyttigt. Han ville dock bara ta egna kläder.... Han vill inte ta i nån annans smutsiga kläder....

Kram kram

Inga kommentarer: