tisdag, januari 02, 2007

nytt år

Det nya året firades in med familjen i Säfsen och i husvagnen. På dagen åkte vi lite skidor i den lilla snön som fanns, men det känndes lite knasigt att ta skidorna på axeln och promenera över lera och gräs för att ta sig till backen. Vi brukar kunna ta på oss skidorna vid husvagnen och åka skidor ända till backen....men men nu är det som det är.

efter skidåkningen var det bastu och sen lagade vi god mat i husvagnen.

Förrätt = skagen fyllda crustader med lite skuren avocado, Josefine fick köttbullsfyllda crustader

Varmrätt = fläskfilé, potatismos, sallad och lite mandarin, vattenmelon, passionsfrukt, och en till frukt som jag inte kommer ihåg namnet på , och till detta hade vi kantarellsås

Dessert = Chokladbollar som Josefine hade valt på affären.

Sen gick vi ner till restaurangen och lyssnade på lite trubadurmusik och umgicks lite med våra husvagnsgrannar. Albin köpte sig ett glas med cola och kanten var sockrad, Josefine fick mjölk i sitt sockerkantade glas. Lyckan var enorm.

vid halv tolv gick vi tillbaka till husvagnen eftersom Josefine tycker det är mycket otrevligt med fyrverkerier, dock smälldes det en del innan tolv och fredrik fick bära henne hela vägen eftersom hon inte kunde släppa händerna som hon höll för öronen.

Det är synd om henne.

Redan tidigare på kvällen när vi kom och gick från bastun så började några smälla precis när vi kom förbi, vi fick springa till husvagnen . Jossan grät och höll för öronen. Men hon tycker det är fint att titta på om hon får vara inomhus.

Tarzan däremot brydde sig inte alls.

Jaja, klockan blev tolv och vi skålade in det nya året med alkoholfri "sprutdricka"

GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET

Inga kommentarer: